Pešić: Izuzetno cenim Bojana Popovića

"Vrlo sam srećan da je Bojan (Popović) u timu, ja njega vrlo cenim i zato je on kod nas. Kada sam bio ranije u Zvezdi hteo sam da ga dovedem, ali su bile druge okolnosti, imao je drugih planova. Imali smo problem sa Vukom (Radivojevićem) kako to da rešimo i to je gotovo", kazao je trener Zvezde.

Pešić je istakao da Popović mora još više da napreduje iako je iskusan i dobar košarkaš.

"Najvažnije mi je bilo u razgovoru sa Bojanom da li je on spreman dalje da napreduje. On je u godinama, ima telo, dobar mentalitet i iskustvo. Zna da igra i odbranu i napad, ali mora da uči i da popravlja stvari koje se zajednički dogovorimo"
, kazao je Pešić.

Trener košarkaša Zvezde kritikovao je mlade igrače jer su nestrpljivi i misli da "preko noći" mogu postati dobri igrači.

"Mladi igrači su nestrpljivi i misle da se preko noći postaje igrač i osvajaju titule. Oni moraju biti strpljivi, a iskusniji, poput Bojana, nisu spremni da menjaju navike jer misle da je to što rade dovoljno
", rekao je trener Zvezde.

Bojan Popović je u Srbiji igrao za FMP iz Železnika, a u inostranstvu za Dinamo iz Moskve, španske timove Unikaha, San Sebastijan, Kahasol, Alikante, turski Lijetuvos Ritas i turski Efes.

Beta

Pogledajte još