Pešić: Očekujem neizvesnu utakmicu sa Olimpijom

"Očekujemo neizvesnu utakmicu, i pokušaćemo da odigramo mnogo bolje nego na utakmici protiv Budućnosti. Ja sam sa svim igračima vrlo zadovoljan. Imamo dosta radnu atmosferu, ali to mora da bude bolje. Zadovoljan sam njihovim odnosom", ocenio je Pešić na konferenciji za
.
Crvena zvezda je u prošlom kolu izgubila od Budućnosti u Podgorici sa 64:79.

"Moramo da se još bolje da delujemo kao tim, da stvari rešavamo na zajednički način, da pomažemo igračima u treningu. Mislim da smo na putu da stvaramo ekipu koja će biti u dogledno vreme kompetitivna, da može protiv favorita za fajnal-for odigra ravnopravno",
rekao je Pešić.

Trener Crvene zvezde ocenio je da je Olimpija bila u krizi, ali da se iz nje izvlači, posebno jer su pobedili Cedevitu u prošlom kolu.

"Oni su očigledno bili u velikim teškoćama, ali su pobedili Cedevitu koja je jedan kompletan tim. Olimpija je ekipa koja je kandidat za fajnal-for, i mi se pripremamo u skladu sa tim", kazao je Pešić.

Pešić je pohvalio tim iz Ljubljane jer je ekipa koja je "popunjena" na svim pozicijama.

"Olimpija je dosta interesantna ekipa. Popunjeni su na svim pozicijama. Imaju kontinuitet sa Goranom Jagodnikom i Damirom Markotom. Tu je i trener koji je dugo godina u klubu, vrlo je iskusan", rekao je Pešić.

Novi košarkaš Zvezde plejmejker Bojan Popović kazao je da njegova ekipa može svakoga da pobedi ako se dobro spremi.

"Mi smo već počeli pripremu za utakmicu protiv Olimpije, analizom prošle utakmice. Mnogo je važnije da pripremimo našu igru, odbranu i napad. Gledaćemo snimak njihovih mečeva, ali ako se mi dobro spremimo možemo da pobedimo svaku ekipu", rekao je Bojan Popović.

Utakmica Crvena zvezda - Olimpija igra se u subotu od 17.00 časova u beogradskoj hali Pionir.

Beta

Pogledajte još