Klub "Tube" velikom žurkom otvorio sezonu

Među zvanicama su bili i maneken i TV lice Boško Jakovljević, naš proslavljeni glumac Sergej Trifunović, slikarka Biljana Cincarević, direktor Agencije za evropske integracije Grada Beograda Danko Runić, poznati producent Voja Aralica, dramski pisac Biljana Srbljanović, kao i popularni di džejevi Marko Nastić i Dejan Milićević.

POGLEDAJ FOTOGALERIJU: Otvoren Tube - Foto

- Ovo je jedan od klubova kojim nijedan svetski grad ne bi mogao da se postidi. Kad god mi dođe neko društvo iz inostranstva dovodim ih ovde jer ekipa dobra, a di džejevi su uvek na nivou, što znači da je provod zagarantovan. Jučerašnja žurka je zaista bila dobra, a sviđa mi se i što su uveli praksu da osim nastupa di džejeva gostuje i bend koji svira uživo. Mesto je sada još lepše uređeno, što sigurno obećava još jednu doboru sezonu - kaže Voja Aralica, producent čuvenog pevača Zdravka Čolića.


Sledećeg petka u klubu “Tube”nastupa detroitska legenda Rolando, poznat po himni mnogih klubova “Nights Of The Jaguar”. Uz njega publiku će zabavljati i di džej dvojac Subotić & Dušan Kačerević.

Pogledajte još