Ključ je u kosi

„Ključ je u kosi“ – poručuje Džordž W. Šefer, simpatični Amerikanac, osnivač kompanije OPI. Smisao za estetiku iskoristio je da suštinu posla usmeri ka kosi, onome što je najuočljivije kada pogledate bilo koju osobu..

„Volim boje! To je tako jednostavno. Zato mislim da mi je ulazak u industriju profesionalnih boja za kosu bio prirodan korak. Unoseći preko 30 godina strasti u to, upoznaćemo frizere sa novim načinom komunikacije i stvaranjem prelepe boje. Razbićemo dosadašnje klišee u bojama za kosu. Poenta je bazirati se na ličnoj usluzi i komunikaciji što obično izostane na današnjem tržištu“, primetio je Šeferna beogradskoj prezentaciji boja za kosu Aloxxi International.

Na beogradskoj prezentaciji se, pored devojaka koje nisu poznate javnosti, kao model pojavila i Milica Milša. Popularna glumica, manekenka i fotomodel je blistala, vidljivo je bilo njeno zadovoljstvo posle petočasovnog frizerskog tretmana dan ranije u jednom od salona.

„Konačno mogu da odahnem i da dozvolim ljudima da mi se približe, ako treba nešto šapnu a da ne osete neprijatan amonijak“, uz osmeh je rekla Lara iz „Srećnih ljudi“.


Pogledajte još