Lady Gaga i Bruno Mars nastupaju na EMA 2011

Spisak izvođača koji će nastupiti na dodeli EMA se iz dana u dan povećava sa impresivnim imenima, jer je MTV danas objavio da Lady Gaga i Bruno Mars - dve najznačajnije pop senzacije u poslednjih nekoliko godina, a i izvođači koji su nominovani na ovogodišnjim EMA nagradama - će nastupiti na dodeli u Belfastu. Takođe najavljeni su i prezenteri na dodeli nagrada, a među njima su Nicole "Snooki" Polizzi i Jenni "JWOWW" Farley iz serije "Jersey Shore", kao i Ashley Rickards iz najnovije MTV-ijeve serije "Awkward".

Ova godina je bila neverovatno uspešna za Lady Gagu i Bruna Marsa, dvoje izvođača, nagrađenih Grammy nagradom, koji su poznati širom sveta. Gaga, predvodnica "malih monstruma", koja je fascinirala sve svojim muzičkim genijem, osećajem za modu i umetnost performansa, trenutno uživa u uspehu svog trećeg albuma "Born This Way". Sa druge strane, Bruno Mars je postigao multiplatinasti tiraž debi albumom "Doo-Wops and Hooligans", a završiće svoju već rasprodatu evropsku turneju nastupom na MTV EMA.

Lady Gaga i Bruno Mars se pridružuju prethodno najavljenim izvođačima koji će nastupiti na dodeli EMA: Coldplay, Jessie J i LMFAO, koji će svi nastupiti u Odyssey areni, Red Hot Chili Peppers će nastupiti u legendarnom Ulster Hallu, dok će Snow Patrol i Jason Derulo zauzeti binu sale u City Hallu. Ovo je prvi put da se dodela MTV EMA održava na tri lokacije širom grada domaćina.

2011 MTV EMA

Dodela 2011 MTV EMA, koju će voditi višestruko talentovana pevačica i glumica Selena Gomez, prenosiće se u nedelju, 6. novembra u 21.00 po našem vremenu iz Belfasta u Severnoj Irskoj. Sponzori dodele 2011 MTV EMA su kompanije Dell, Replay, Hyundai i Swatch.

Gledaoci i fanovi mogu da glasaju za svoje omiljene EMA izvođače na adresi MTVEMA.com. Lady Gaga vodi u grupi nominovanih za EMA nagradu sa šest nominacija, a Katy Perry i Bruno Mars je slede u stopu sa četiri nominacije. Adele, Justin Bieber i Thirty Seconds To Mars takmiče se za po tri nagrade, a ostali nominovani za EMA nagrade su Foo Fighters, Snoop Dogg, My Chemical Romance, Jennifer Lopez, LMFAO, Jessie J, Beyoncé, Coldplay, Eminem, Arcade Fire, Red Hot Chili Peppers, Far East Movement, Kanye West, Linkin Park, Wiz Khalifa i Kings of Leon.

Izvršni producenti dodele ovogodišnje MTV EMA dodele su Richard Godfrey i Bruce Gillmer. Sve vesti i saopštenja o dodelama MTV EMA potražite na EMA Facebook stranici, sledite nas na @EMA Twitter nalogu, a za press materijale o MTV EMA, molimo vas da posetite adresu press.mtvema.com.

Nedelja, 6. novembar u 21:00 - MTV EMA uživo: Red Hot Chili Peppers, Jessie J, Coldplay, LMFAO, Snow Patrol,Jason Derulo, Bruno Mars i Lady Gaga!

Pogledajte još