Novi singl Bajage i Instruktora 31. oktobra

Premijera novog Bajaginog singla desiće se tog ponedeljka u podne na Long Play-ovom sajtu www.longplay.rs, kao i preko naših Youtube i Facebook strana, a istovremeno pesma "Ako treba da je kraj" biće dostupna mnogobrojnim radio stanicama u Srbiji, susedstvu i u svetu.

"Radi se o prvoj pesmi kojom ćemo da predstavimo novi album. U pitanju je ljubavna pesma, rok balada, ali to ne znači da će i sve ostale pesme na budućem albumu biti u tom fazonu", kaže Momčilo Bajagić, autor muzike i stihova.

"Ako treba da je kraj" počinje izuzetno pamtljivim gitarskim motivom, uz lagani ritam Bajaga setnu ljubavnu priču počinje stihovima "Gde su oni dobri anđeli čuvari, što dolaze tiho, da poprave stvari...", da bi malo kasnije pesma narasla u veliki i zanosni refren koji punom snagom osećaja nosi sve pred sobom. Šestominutnu pesmu karakteriše čvrsta ritam sekcija, isprepletene električne i akustične gitare, a uz ženske prateće glasove, posebno toplu, retro boju daju klavir i hemond orgulje Instruktora Saše Loknera.

Producent pesme, kao i budućeg još neimenovanog albuma Bajage i Instruktora je Voja Aralica, koji je radio i prethodni CD "Šou počinje u ponoć" (2005).

Čujemo se 31. oktobra.

Long Play

Pogledajte još