Ko cirka, Twitter ne koristi!

Koliko vam je teško bilo da pogodite da je to Džordž Kluni - stari bonvivan, šaljivdžija i čovek koji bi da nema poroke sigurno bio američki predsednik?

U intervjuu za magazin "Time", povodom svog novog rediteljskog poduhvata - političke drame "Martovske ide", Džordž Kluni se osvrnuo i na činjenicu da mnogima nedostaje na Twitteru sa svojim dosetkama. Tim povodom, Kluni kaže sledeće:

- Ne želim da nešto što sam napisao u ponoć okonča moju karijeru, tipa "možete me poljubiti u guzu", i to pogrešno napisano - kaže uvek duhoviti Kluni, poznat među kolegama kao osoba koja na filmskom setu voli glumcima da pravi zvrčke kojima se svi slatko smeju.

(old_image)

Kluni se za "Time" izjasnio i o tome da li je razočaran u predsednika Obamu:

- Više sam ljut na ljude koji ga ne podržavaju, odnosno ne čuvaju mu leđa. Republikanci imaju tu sposobnost da sve upakuju u celofan i prezentuju to sve znatno bolje od realnog stanja. Demokrate su u tome loše - rekao je Kluni.

A da li bi se popularni neženja smirio na, na primer, predsedničkoj stolici?

- Privatno se nikad ne bih kandidovao, štaviše bežim od politike, moj posao je puno zabavniji - rekao je Kluni za "Time".

Osim što se ne bi smirio u političkoj karijeri, Kluni ne želi da se smiri ni u privatnom životu. Nakon nekoliko godina provedenih u vezi sa italijanskom lepoticom Elizabetom Kanalis, kada je "sve počelo da miriše na brak", Kluni je "odlepšao". Sada je u vezi sa nekadašnjom rvačicom Stejsi Kibler.

Svakako bi bilo zanimljivo na Twitteru čuti dogodovštine iz uzbudljivog života Džordža Klunija u 140 karaktera!

POGLEDAJTE: Ko su nam omiljeni "likovi" sa domaćeg Twittera?

Pogledajte još