Partizan pobedio u Ivanjici

Šampion Srbije je u vođstvo došao u 43. minutu pogotkom Lazara Markovića, a konačan rezultat postavio je Zvonimir Vukić u 62. minutu.

Užička Sloboda nastavila je sa odličnim igrama i na gostovanju u Čačku savladala je ekipu Borca sa 2:1 (2:1). Golove za Slobodu postigli su Kovačević u 3. i Da Silva u 21. minutu, a jedini pogodak za domaćina postigao je Vilijam u 32. minutu.

Ovom pobedom, Sloboda je ostala na trećoj poziciji, iza Partizana i Crvene zvezde.

Radnički je i posle devetog kola jedini superligaš bez poraza. Kragujevčani su danas na svom terenu savladali ekipu Metalca iz Gornjeg Milanovca sa 3:2 (1:1), pa su tako ostali na četvrtom mestu.

Strelci za Radnički bili su Kostić u 2. i Spalević u 49. i 76. minutu, a golove za Metalac postigao je Svojić u 4. i 73. minutu.

U malom beogradskom derbiju Borča je kao domaćin savladala OFK Beograd rezultatom 1:0, a strelac jedinog pogotka bio je Radunović u 60. minutu.

Jagodina je na gostovanju u Smederevu uspela da preokrene rezulat i da pobedi sa 2:1 (0:1). Smederevci su poveli golom Živkovića u 45. minutu, a tri boda Jagodini su doneli Đenić u 75. i Stojanović u 82. minutu.

Spartak i Rad igrali su u Subotici nerešeno 0:0.

FoNet

Pogledajte još