Partizan izgubio od Pik Segeda

Utakmica je odigrana pred oko 600 gledalaca, a najbolji igrač meča bio je srednji bek Segeda František Šulc, od kojeg su polazile sve akcije i koji je postigao devet golova.

U timu Partizana najefikasniji bili su Vlada Mandić i Miloš Kostandinović sa po sedam golova, solidan je bio i Nemanja Ilić, dok su Branko Radanović i Ivan Dimitrijević bili ispod nivoa ovog takmičenja.

"Crno-beli" su odlično počeli meč i poveli sa 5:1, ali su onda dopustili protivniku da iskoristi njihov pad u igri i da brzo dođe do 5:4, ali i da u 13. minutu preokrene rezultat u svoju korist na 7:6.

U nastavku PIK Seged je povećavao razliku i u 25. minutu imao šest golova prednosti (15:9). Do poluvremena Partizan je zaigrao malo bolje i uspeo da na odmor ode sa tri gola minusa.

U drugom poluvremenu crno-beli su bili ravnopravan protivnik. U 50. minutu su trećim golom Save Meštera izjednačili na 21:21, a sedmim pogotkom Kostandinovića ponovo, posle dugo vremena, poveli, sa 22:21.

Posle toga, međutim, opet je usledio pad u igri domaćih rukometaša, a to su solidni igrači mađarskog tima uspešno iskoristili. Dogodilo se da Partizan u finišu meča sedam minuta nije postigao gol, dok je Pik Seged imao seriju od 6:0, koja je i odlučila pobednika.

Narednu utakmicu Partizan će igrati 20. novembra u Nemačkoj sa Kilom.

Dvorana: Milenijujm u Vršcu. Gledalaca oko 600. Sudije Milan Sivak i Peter Dvorski

(Slovačka). Isključenja: Partizan 10, PIK Seged 14 minuta. Sedmerci: Partizan, PIK Seged 2(1).

Partizan: Vasić, Milošević 1, Ilić V.1, Mandić 7, Radanović, Dimitrijević, Maksić, Milić, Radivojević, Babić 1, Ilić N. 3, Milinić, Kostandinović 7, Mešter 3, Marsenić, Potić.

PIK Seged: Tot, Budai 3, Bajorheđi, Lekai 3, Vadkerti 4, Nađ 4,Tatai, Pribanić, Fekete, Mikler, Zubai 6, Cina, Šulc 9.

Beta

Pogledajte još