Nema potrebe da se izvinjavamo

Reakcija šampiona države usledila je posle reakcije Udruženja sportskih novinara Srbije u kome se osuđuje to što je Partizan uskratio akreditacije novinarima Aloa, koji je objavio okvir da je na tajm-autu umesto trenera Vlada Jovanovića pričao kapiten Petar Božić.

"KK Partizan odluke ne donosi ishitreno, te smo i ovog puta pažljivo pregledali snimak i utvrdili da je redakcija Aloa izvlačenjem iz konteksta jednog trenutka iz tajm-auta, pri tom netačno prepričanog, zlonamerno htela da diskredituje našeg trenera i zbog toga smo doneli odluku da novinarima tog lista oduzmemo akreditacije koje su dobili na početku ove sezone", navodi se u saopštenju crno-belih.

Partizan je naveo da "nikada nije imao nameru" da se bavi uređivačkom politikom medija, niti da će to ikada raditi.

Uprava kluba navela je da želi da svim redakcijama omogući da obavljaju svoj posao, uprkos ograničenom kapacitetu, a da je jedina stvar koju traže je da se "tačno i korektno" izveštava sa njegovih mečeva.

"Iz svega navedenog, jasno je, košarkaškim jezikom govoreći, ko je napravio grešku u koracima. S toga nemamo potrebu da se izvinjavamo bilo kome, a ukoliko Alo želi da nastavi da izveštava sa naših utakmica, neophodno je da redakcija uputi javno izvinjenje KK Partizan", piše u saopštenju.

Partizan je naveo i da se više neće oglašavati po tom pitanju.

Beta

Pogledajte još