Prosinečki: Srećno smo prošli!

Crvena zvezda pobedila je na svom terenu Banat sa 1:0 golom Evandra iz penala u poslednjem minutu sudijske nadoknade.

"Ovo nije bila prava Crvena zvezda i činjenica je da smo srećno prošli dalje. Moramo još puno toga da popravimo da bi se vratili na nivo od ranije", rekao je Prosinečki.

On je istakao da je zadovoljan igrom ekipe jedino u poslednjih 15 minuta utakmice kada su crveno-beli imali igrača manje zbog isključenja golmana Miloša Vesića.

Na pitanje novinara da li je u 95. minutu bio penal, Prosinečki je kazao da ne može da priča o tome jer "nije video".

"Svi smo vrući posle ovako dramatične utakmice, tako da ćemo sutra pričati o tome. Igrači su poslednjih 15 minuta pokazali karakter, ali pre toga pojedinci nisu bili na nivou", kazao je Prosinečki.

(old_image)

On je rekao da prihvata kritiku, jer njegova ekipa nije prikazala "ni pola od onoga što može".

"Prihvatam kritiku da Zvezda danas nije odigrala ni pola od onoga što može. I pre utakmice i na poluvremenu sam govorio da će biti teško ako igrači ne daju 100 odsto svojih mogućnosti",
rekao je Prosinečki.

Trener Banata Milan Budisavljević rekao je da je sudija trebao da odsvira kraj utakmice pre nego što je dosudio penal za Zvezdu.

"Sudiji smo uputili veliku primedbu jer ne znamo zašto nije svirao kraj i videćemo da li je stvarno postojao penal kada pogledamo snimak", rekao je Budisavljević.

On je istakao da je tražio od igrača da češće šutiraju na gol Zvezde kada je na njega umesto Vesića stao Li Adi, ali su njegovi fudbaleri "naišli na dobar blok u odbrani Zvezde"

Beta

Pogledajte još