SAMO JA ZNAM KAKAV JE BIO PREMA MENI: Miona Jovanović iznela prljav veš iz veze sa Stanislavom Krofakom (VIDEO)

Tokom emisije "Elita - Specijal" voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Mionom Jovanović koja je progovorila o odnosu sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom.

- Miona, mnoge stvari smo saznali o Stanislavu u toku nedelje za nama - kazao je voditelj.

- On je dečko koji ima svoj privatan biznis, sportista je, ali nije istina da je on bio bajan i sjajan. Nikog ne zanima kakav je bio prema meni. Učesnicima je važno kakav je s njima, da mogu da se našale s njim, ostalo je manje bitno. Nije bio najgori, ali je bio jedna osoba na početku, a posle druga. On je mislio da hoću da ga preduhitrim i kažem ono za svingeraj, a nisam. Znam ja mnoge stvari o njemu - rekla je Miona.

- Koje? Je l' su skandaloznije od ovih koje smo čuli? - upitao je Tanasijević.

- Ne tiču se te stvari našeg odnosa, nego nečega što je pričao, ali nemam nameru da to govorim javno. On govori da je mene testirao da li sam laka devjka koja bi otišla na svinger žurku, a zapravo je istina drugačija. On se dopisivao često s jednim drugarom, to mi je bilo sumnjivo. Morala sam da istražim o čemu je reč. Stanislav mi je priznao da su njih dvojica išli u svinger barove. Posle toga, on je meni predložio da odemo u taj svinger bar, a nakon što sam ja rekla da mi ne pada na pamet, on je rekao da se šalio - istakla je Miona.

- Miona, zbgo čega Ša sumnja u tvoje emocije i smatra da nisi u celosti prebolela Stanislava? - upitao je voditelj.

- Ne znam, iskreno. Darko, u jednom momentu ja mislim da to radi da bi me bockao, a već u drugom mislim da to stvarno misli - kazala je Jovanovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još