Humanitarne zvezde FOTO

Olja Crnogorac, Gru, Zeka Milioner, Zorica Dukić i Dijana Janković zvezde humanitarnog ponedeljka u klubu Mr. Stefan Braun.

Zorica Dukić, pobednica rijalitija "Parovi", nova estradna zvezda Dijana Janković i pop pevač Danijel Đurić, našli su se u šanku i animirali goste da doniraju novčana sredstva i pomognu dvema napuštenim devojčicama iz Kragujevca.

Olja Crnogorac, voditeljka i od skoro vlasnica modne agencije, zbog povrede zgloba nije ulazila u šank, ali je svojim šarmom doprinela da brojni gosti koji su se našli u VIP separeu doniraju akciju. Poznati pevač Dženan Lončarević iako je bio sprečen da dođe, uplatio je novac kako bi pomogao devojčicama za koje se sakupljaju novčana sredstva tokom oktobra, u saradnji sa dnevnim listom "Kurir".

Pored toga što četvrtkom preuzima di-džej pult i pušta popularne Hip-hop i RnB hitove, reper Gru nije odoleo dobrom provodu ponedeljkom uveče, a društvo mu je pravio Ivan Zeljković.

Prijatelji kluba, TV lica, Vlada Stanojević i Marina Kotevski i ovog ponedeljka bili su zaduženi za dobru atmosferu koja je potrajala do kasno u noć.

Pogledajte još