Demokrate na koncertu Dina Merlina u "Areni"?

List "Alo" piše da je Demokratska stranka (DS) organizovala preko svojih članova i firmi na čijem čelu su kadrovi DS kupovinu čak 6.000 karata za koncert Dina Merlina koji će biti održan 25. novembra u "Beogradskoj areni".

Sagovornik lista "Alo" kaže da su karte rezervisane pre nego što se saznalo da će sarajevski pevač održati i drugi koncert.

- Karte za koncert 25. novembra kupljene su čim su puštene u prodaju. Radi se o 6.000 karata, i to uglavnom za tribine i parter. I već su razdeljene - priča naš izvor.

Dino pisao za Aliju Izetbegovića, ali i Cecu

Edin Dervišhalidović, poznatiji kao Dino Merlin tokom devedesetih je pričao da nikada neće zapevati u Srbiji. Tokom rata u BiH, Dino je pevao "patriotske pesme", komponovao je i odu Aliji Izetbegoviću "Da te nije, Alija", a često ce citira da je izjavljivao da je Beograd "leglo fašizma".

Dino je isto bio na meti "zelenih beretki" posle otkrića da je pred početak rata u BiH napisao pesmu "Beograd" za Svetlanu - Cecu Ražnatović, udovicu vođe Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana.

Karte za ovaj veliki muzički spektakl koštaju 2.200 dinara za fan pit, 2.000 dinara za parter, a za tribine od 1.800 do 2.500 dinara. List procenjuje da su demokrate za 6.000 karata dali 120.000 evra!

Demokratska stranka još nije komnentarisala pisanje lista "Alo".

Pogledajte još