Stanojević: Samo nas pobeda interesuje!

"Samo nas pobeda interesuje, ali mi smo oprezni i motivisani. Teške su utakmice gde navijači očekuju samo pobedu", rekao je Stanojević na konferenciji za medije na stadionu Partizana uoči utakmice u kojoj njegov klub dočekuje Smederevo u subotu od 17.00.

Na pitanje novinara kako vidi rezultatsku krizu koje ima Smederevo, Stanojević je rekao da "ne bi ulazio u njihove probleme".

"Ne bih ulazio u njihove probleme. Oni dobro igraju u gostima I njihova igra je iznad rezultata koje postižu. Zbog toga smo vrlo oprezni. Imaju dobrog trenera i igrače", rekao je Stanojević.

Stanojević je kazao da "nema dilemu" koji će igrači biti u sastavu sutra, ali da još ne zna da li će u timu biti Nemanja Tomić koji ima problema sa povredom i Vladimir Volkov koji je opterećen pričamaoko nastupa za reprezentaciju Crne Gore.

Trener Partizana je prokomentarisao učinak njegove ekipe u dosadašnjem delu prvenstva.

"Sigurno da igramo dobro, čim smo vezali toliko uzastopnih pobeda. U nastavku prvenstva imamo lakši raspored nego na početku. Nemoguće je imati kontinuitet igara i rezultata kada promenite toliko igrača, kao mi na početku sezone", rekao je Stanojević.

Stanojević je dodao da "ne pamti" kada je Partizan napravio ovako dobar niz rezultata, kao na početku ove sezone.

Utakmica između Partizana i Smedereva igra se u subotu od 17.00 na stadionu u Humskoj.

Beta

Pogledajte još