Dejan Petrović i Big band spremni za koncert!

Na pres konferenciji u Art kafeu najavio je program, kao i goste koji će nastupiti na koncertu u Centru Sava. Koncert započinje tradicionalnim spletom kola i pesama, čime se Dejan simbolično osvrće na sprsku tradiciju i iskazuje muzikom zahvalnost svojim precima koji su mu preneli ljubav prema trubi – pradedi Atanasiju, dedu Danilu i ocu Mići.

Nakon toga u drugom delu koncerta izvešće numere sa svog kompakt diska “Udahni duboko” sa kojih su se izdvojili hitovi “Vrtlo”, “BalkanChe”, “Rumba mećavnik” i drugi.
U tom segmentu će nastupiti i gosti koji su izveli neke od numera na poslednjem kompakt disku: Tijana Dapčević, Sergej Trifunović, Skaj Vikler, Đule iz Van Goga, kao i gosti Boki Milošević i nacionalni ansambl Kolo koji sprema posebnu koreografiju.

(old_image)

U trećem delu koncerta Petrović i njegov Big Bend će izvesti niz pesma sa njihovog bogatog repertoara, a publika će biti u prilici da čuje kako zvuče trubačke verzije domaćih I stranih hitova Stinga, Tine Tarner, Zaz, Ejmi Vajnhaus, Abbe, EKV-a, Prljavog kazališta, Partibrejkersa I drugih.

Karte se mogu kupiti na blagajni Sava Centra, Doma Omladine, Doma Sindikata, Bilet Servisa, Arene, u TC Ušće, kao i u “Magic Travel” u TC Bioskop u Užicu.

Cene karata: 800, 1200 I 1600 dinara.

Pogledajte još