Prosinečki: Plaše me samo moji igrači!

Zvezda je u utorak pobedila Banat sa 1:0 u osmini finala Kupa Srbije golom iz penala u poslednjem minutu sudijske nadoknade, a u nedelju u 14.00 u Užicu igra utakmicu 10. kola Super lige.

"Očekuje nas jedno od težih gostovanja. Sloboda je dobro počela sezonu i radi se o kvalitetnoj ekipi koja će sigurno biti jako motivisana protiv nas", rekao je Prosinečki novinarima na stadionu Zvezde.

On je dodao da njegovi igrači posle meča sa Banatom "rade bolje" i da očekuje pobedu.

"Igrači moraju da budu koncentrisaniji i da trče više. Siguran sam da će ekipa odigrati bolje i idemo da pobedimo. Optimista sam kao i uvek", dodao je Prosinečki.

Trener beogradskog tima kazao je da su Milan Vilotić, Kadu, Uroš Ćosić, Srđan Mijailović i Darko Lazović neizvesni za nastup protiv Užičana zbog povreda.

Na pitanje novinara da li se plaši ekipe Slobode Sevojno, Prosinečki je rekao da ne.

"Do sada me nijedna ekipa nije uplašila. Mene plaše moji igrači. Moraju uvek da budu motivisani, da trče i žele pobedu. Banat nam je dobro došao da vidimo gde smo i da igrači budu svesni da sve vreme moraju da pružaju sto odsto svojih mogućnosti", istakao je trener crveno-belih.

Napadač Zvezde Andrija Kaluđerović ocenio je da ekipa "nema pravo na kiks", kao i da "teško može" dva puta da se ponovi loše izdanje iz meča od utorka.

"Nadam se da izlazim iz golgeterske krize. Bitno je da dobro igram za ekipu, a golovi će doći kao nagrada", dodao je on.

Crvena zvezda je druga na tabeli Super lige sa 22 boda, dva manje od vodećeg Partizana, dok je Sloboda Sevojno treća sa 18.

Beta

Pogledajte još