Džeri Batler "popio" metak!

Kako prenosi "Blic", popularni glumac Džerard Batler imao je jedan ne baš tako "nežan" incident na snimanju filma "Propovednik s mašinkom" (Machine Gun Preacher).

- Snimali smo scene pucnjave i sačma me pogodila u obrvu. Toliko sam jako krvario da smo morali da zaustavimo snimanje. Deset minuta kasnije, ista stvar se ponovila i sačma me pogodila u to isto mesto - kaže Džeri (Beograđani su sa njim već na "ti) o svojoj "nesalomivosti", koju su navodno "proverile" i neke Beograđanke, poput manekenke Martine Rajić.

POGLEDAJTE: Trejler filma "Propovednik s mašinkom"

Da je Džeri oduvek "igrao po ivici", nije nepoznanica.

- Nekoliko puta sam završio u zatvoru. Bio sam divlje dete, putovao po SAD - u, vozio pijan i bio prilično autodestruktivan. Pokušavao sam da pronađem svoje mesto u životu, da se posvetim glumi i da se saberem - kaže Džeri.

Međutim, jednog poroka je hteo da se odrekne. Od pušenja se na različite načine odvikavao, ali jedan provod je promenio sve.

- Pre četiri godine sam prestao da pušim, nakon 40 pokušaja. Bio sam 23 puta hipnotiziran, svašta su mi ubrizgavali u telo, laserom su mi radili na rukama, pokušavao sam sa natrijumom. A onda, nakon jednog izlaska sa drugovima, među kojima je bio i Rasel Krou, ponovo sam počeo. Bilo nas je 12, njih 11 je pušilo, i to je bilo to - iskren je Džeri koji je, ako niste znali, po profesiji advokat.

E Džeri, Džeri, nikada se nećeš smiriti...

Pogledajte još