Stojke opet na golu Srbije!

Pri­vre­me­ni se­lek­tor Sr­bi­je Ra­do­van Ćur­čić de­fi­ni­tiv­ni spi­sak put­ni­ka za Mek­si­ko si­ti i San Pe­dro Sul sa­op­šti­će u pe­tak, ali je iz­ve­sno da će gol­man Par­ti­za­na po­sle go­to­vo jed­no­go­di­šnjeg ig­no­ri­sa­nja od stra­ne pret­hod­nog se­lek­to­ra Vla­di­mi­ra Pe­tro­vi­ća, sa­da sta­ti me­đu sta­ti­ve na­ci­o­nal­nog ti­ma.

Čo­vek ko­ji je fan­ta­stič­nim od­bra­na­ma dao pun do­pri­nos uspe­hu re­pre­zen­ta­ci­je pod vođ­stvom Ra­do­mi­ra An­ti­ća u kva­li­fi­ka­ci­ja­ma za SP bio je stan­dar­dan do po­čet­ka bor­be za od­la­zak na EP. Iz re­pre­zen­ta­ci­je je de­fi­ni­tiv­no is­pao po­sle skan­da­la u Đe­no­vi i do za­vr­šet­ka kva­li­fi­ka­ci­ja ta­da­šnji se­lek­tor Vla­di­mir Pe­tro­vić ni­je ga po­zi­vao ni na pri­ja­telj­ske me­če­ve iako je bi­lo ja­sno da je Vla­di­mir Stoj­ko­vić naš naj­bo­lji gol­man.

(old_image)

Na spi­sku Ra­do­va­na Ćur­či­ća po­red Vla­di­mi­ra Stoj­ko­vi­ća iz ta­bo­ra Par­ti­za­na i Cr­ve­ne zve­zde bi­će još Vla­di­mir Vol­kov i Mi­lan Vi­lo­tić.

Me­đu re­pre­zen­ta­tiv­ci­ma ko­nač­no će se na­ći i Mi­ro­slav Ra­do­vić. Naj­bo­lji fud­ba­ler Le­gi­je odav­no je igra­ma u polj­skom klu­bu za­slu­žio da do­bi­je pri­li­ku me­đu Or­lo­vi­ma, ali je tek Ćur­čić uči­nio ono što pre nje­ga ni­su Đu­kić, An­tić i Pe­tro­vić.

Mi­ro­slav Ra­do­vić je bio stan­dar­dan član mla­de re­pre­zen­ta­ci­je iz ko­je ga je ot­pi­sao Mi­ro­slav Đu­kić po­sle no­vo­sad­skog de­ba­kla od Šved­ske u kva­li­fi­ka­ci­ja­ma za EP u Ho­lan­di­ji, iako fud­ba­ler Le­gi­je na toj utak­mi­ci ni­je ni igrao.

Izvor: zurnal.rs

Pogledajte još