Šćepović: Psovali su mi celu porodicu!

Ćutite! Šta je sad? Svejedno je kakva je poruka bila, jasno je da je bila bespotrebna i samo je dodatno pokvarila sliku sa utakmice Partizan – Smederevo, na kojoj je fudbal, nažalost, ostao u drugom planu.

Meč u Humskoj obeležilo je opsadno stanje. Igrala se utakmica "visokog rizika", a zbog najave "velikog obračuna" za lidersku poziciju na južnoj tribini, na svakom koraku oko stadiona primatan je bio izuzetno veliki broj policajaca, spremnih za akciju.

Spreman za akciju bio je i Marko Šćepović. Prvo fudbalsku u kojoj je pogodio posle lepog prodora, a čim je zatresao mrežu stavio je i prst na usta. Na taj način obratio se navijačima na istočnoj tribini.

Izazvao je žestoku reakciju i zvižduke, trener Aleksandar Stanojević odlučio je da ga na poluvremenu ostavi u svlačionici.

- Nisam mogao da izdržim. Njih dvojica-trojica su me bukvalno od zagrevanja vređala. Znam da sam profesionalac, znam da nisam smeo to da uradim, ali dogodilo se i sada ne mogu da vratim vreme. Šta je, tu je – komentar je mladog napadača.

Problem je, međutim, što mu ovo nije prvi put. Posle eliminacije od Genka raspravljao se sa "grobarima" dok su napuštali stadion. Posle toga Stanojević ga je "hladio" nekoliko mečeva. Šćepović ne uči na greškama...

- Pa... Ne znam šta da kažem! Na ovoj utakmici sa Smederevom nisam više mogao da trpim uvrede. Pominjali su mi kompletnu familiju: brata, majku, oca! Svestan sam da i pored svega nisam smeo tako da reagujem i verovatno nikad do kraja karijere neću da učinim nešto slično – poruka je Šćepovića dan posle sukoba sa navijačima.

(old_image)


Mladi napadač tvrdi da je ućutkivao samo one koji su ga vređali još od zagrevanja:

- Svim ostalim navijačima se izvinjavam, najiskrenije, iako im nisam slao bilo kakvu poruku. Ono što sam uradio odnosilo se isključivo na one na čijoj sam meti bio. Izvinio sam se odmah u svlačionici članovima stručnog štaba i saigračima. Trener Aleksandar Stanojević me je izveo, jer je želeo da sačuva i mene i ekipu posle svega što se dogodilo.

Još Šćepović ne zna da li će i na koji način da bude kažnjen od strane kluba:

- Ono što mogu da naslutim je da me čekaju razgovori u utorak, posle dva slobodna dana koje smo dobili posle pobede nad Smederevom. Nadam se, iskreno, da ću i dalje da dobijam šansu. Želim golovima da dobijem naklonost navijača i zaslužim aplauze.

Dečački san Šćepovića je pogodak u derbiju i to na "Marakani". Možda se baš tu i definitivno završi ova neprijatna priča.

- Bilo bi sjajno! Od četiri derbija prethodne sezone nisam igrao na tri. Neizmerno bih voleo da pogodim mrežu Crvene zvezde – ističe Šćepović.

Šampion sledeće subote gostuje u Borči, videćemo da li sa Šćepovićem i da li su navijači spremni da prihvate izvinjenje...

Izvor: novosti rs

Pogledajte još