Film "Atriljero" vratio Bakoča u akciju!

- Zoran Cvijanović, Marko Gvero i ja igramo tri tipa koji vise ispred ugostiteljskog objekta, što je čest lajtmotiv u tekstovima Srđe Anđelića, ali često i naše realnosti. Bilo mi je veliko zadovoljstvo da sarađujem sa direktorom fotografije Radanom Popovićem, koji je za potrebe filma "Artiljero" sleteo iz Los Anđelesa, kao i da dam svoj mali doprinos rediteljskom prvencu Srđana Anđelića, koji se odlično snašao u toj ulozi - rekao je za “Blic” Nebojša Bakočević, kome će ovo biti prva filmska uloga nakon snimanja “Noža” 1999. godine.

Priča filma "Artiljero" se vrti oko pasioniranog navijača Crvene zvezde koji želi da po svaku cenu u voljeni klub vrati sada već bivšeg kapitena naše reprezentacije Nemanju Vidića. On pokreće akciju preko Facebooka, a Nemanja Vidić je potvrdio da će se pojaviti u nekim od scena ovog filma, piše "Blic".

Nekoliko glumaca mlađe generacije će dobiti priliku da zasija a to su: Jovan Kolarić, Ana Konjović, Iva Kosovac, Boris Jager, pored već poznatih imena Petar Božović, Nebojša Glogovac, Nikola Đuričko, Zoran Cvijanović, Goran Radaković, Danijela Vranješ, Boris Milivojević i mnogi drugi.

Da li ste se uželeli Bakoča?

SAZNAJTE VIŠE: Film Srđe Anđelića "Artiljero"

PRIČALO SE I: Da li će se u filmu pojaviti popularni fudbaler Nemanja Vidić?

Pogledajte još