Hju Grant postao otac, ali ne i suprug!

Mnogi su mislili da je to nemoguće, ali desilo se: Hju Grant (51) je postao otac jedne male devojčice početkom oktobra, ali je to do danas vešto krio. Ipak, njegova publicistkinja Keri Gordon se oglasila u magazinu "The Famous" sledećim saopštenjem:

- Mogu da potvrdim da je Hju Grant presretni otac male devojčice. On i njena majka su imali prolaznu vezu i iako ovo nije bilo planirano, Hju je izuzetno srećan i pun podrške. On i majka su se dogovorili oko svega i u veoma prijateljskim su odnosima.

I dalje se ne zna ko je majke Hjuove bebe, ali ono što se zna jeste da se on prošlog proleća viđao sa kineskom glumicom Tinglan Hong.

Iako vas je možda ova vest iznenadila znajući Hjuovu reputaciju, ipak se setimo njegove izjave date magazinu "Vogue" pre nekoliko godina:

- Koliko god obožavao sebe, izuzetno bih voleo da nađem nekoga o kome bih brinuo više nego o sebi. Sećam se jednog citata Vorena Bitija u kome kaže da kada je konačno dobio decu da je osetio olakšanje što više nije sve bilo samo "ja, ja, ja".

ČESTITAMO HJU!!!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.