Lejdi Gaga: Crna sirena veća od života!

Lejdi Gaga je definitivno dama koja se ne smiruje. Svakako, to je deo njenog planetarnog uspeha za relativno kratko vreme. Mnogi je upoređuju sa Madonom, jer sve što učini je "drugačije od svih" i "veće od života". Međutim, teško da se ta dva puta ka zvezdama mogu porediti, jer Gaga je "Madona po ubrzanom postupku"... A i vreme je brže danas nego što je bilo osamdesetih kada se "rađala" ikona Madona. Ko bi čekao toliko danas na bilo šta, a posebno u pop muzici?

Još jedan dokaz da kada Gaga radi ona to radi grandiozno jeste naslovnica za posebno izdanje magazina "Visionaire" koje je sa dimenzijama skoro 1,5x2 metra već sertifikovano u Ginisovoj knjizi rekorda kao najveći magazin ikada izdat. Ovaj "limited edition" broj će u ovim dimenzijama biti izdat u samo 250 primeraka i koštaće 1.500 američkih dolara.

Inače, magazin "Visionaire" je ovim potukao svoj sopstveni rekord najvećeg štampanog izdanja u Ginisovoj knjizi koje je bilo skoro 1x1,3 metara. Magazin u ovim dimenzijama, koji će po sadržini biti isti kao rekorder, biće izdat u 2.500 primeraka po ceni od 375 američkih dolara.

Na izuzetno zanimljivim fotografijama koje nose naziv "Larger Than Life" pop zvezda Lejdi Gaga je poput sirene prekrivene crnim uljem, sa kosom koja bojama nagoveštava američku zastavu.

- Ne postoji ulje dovoljno gusto da bi uništilo maštu - rekla je Lejdi Gaga o ovim fotografijama.

(old_image)

Slažete li se da Lejdi Gaga zaslužuje titulu vizionarke veće od života?

Pogledajte još