ON NIJE SAMO MAMIN DEČKO, TO JE NJIHOV OČUH: Tanja Savić otkrila kako su sinovi Maksim i Đorđe prihvatili njenog novog izabranika Muhameda Bešića

Pevačica Tanja Savić nakon razvoda sreću je pronašla sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, a sada je otkrila kako su njeni naslednici prihvatili maminog novog partnera.

Folkerka je u nekoliko navrata govorila da je spremna da ponovo izgovori sudbonosno "da", a sada je otkrila šta joj partner najviše zamera.

- Rekla sam da, kada se završi Arena, kada sve bude kako treba, onda ćemo svadbu. Partneri kada su zajedno duže, oni se i svađaju. Mi i rastemo zajedno i gledamo i da naučimo nešto iz tih svađa. Ja njemu ništa ne zameram, a on meni što sam previše samokritična, to ga mnogo nervira, a i mene, pa radim na tome da to izbalansiram, da to bude nekako zdravo ili da ne postoji - rekla je Tanja i otkrila kako njeni sinovi Maksim i Đorđe prihvataju Mukija.

- Oni ga jako vole, nije to samo mamin dečko, to je njihov "stepi", njihov očuh i oni ga obožavaju, zaista - rekla je pevačica.

Tanja je istakla da su njeni sinovi postali svesni njene popularnosti.

- Mislim da su sada svesni ko im je mama, ranije nisu bili. Sada već polako razumeju šta je to. Kada se radi o mojim novim pesmama, ja im pustim i ništa ne govorim. I onda im pustim posle nekoliko dana, ako počnu da pevaju, onda je to to.

Izvor: Hype
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još