KAJALA BIH SE CELOG ŽIVOTA DA SAM ZADRŽALA NJEGOVO DETE: Maja Marinković žestoko oplela po Marku Janjuševiću Janjušu i stala u odbranu Aneli Ahmić (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević dao je reč Maji Marinković kako bi progovorila o odnosu bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić.

- Majo, kada ti je Gačić preneo infromaciju da je Janjuševa bivša supruga Ena tužila Aneli? - upitao je Milan.

- On je meni rekao kada je imao neko suđenje, ja verujem da to Janjuš zna. Ja sam u šoku, preživela sam sve to isto. Niko ne valja ništa. Ja ne znam da li on ima neki fetiš na pse, meni nije jasno. Ja se slažem sa Mileninim mišljenjem da on ne želi bebu - rekla je Maja.

- Sa njom ne želim bebu - rekao je Janjuš.

- Ja ne znam da li on ima svest kako ovo izgleda. Ja ne znam koja žena nju u ovoj situaciji ne bi podržala. Kakav bih ja bila čovek da sam na njegovoj strani, a sa njim sam to isto doživela... Ja ne mogu da verujem da je Janjuš toliko loš čovek, sve isto kako se dešavalo sa mnom, dešava se i njoj. Ako želi da zadrži bebu, neka zadrži, to je njena odluka. To nije igračka, treba da razmisli. Ja da sam zadržala ja bih se kajala ceo život. Ja ne želim da se druga strana tako ponaša. Da li je normalno da čovek od 40 godina ovde skida gaće. Ja vrlo dobro znam šta pričam - rekla je Marinkovićeva.

- Jasni ste mi - rekao je Marko.

- Ne možeš proći nekažnjeno, budi siguran. Ništa nije slučajno - rekla je Aneli.

- Prihvatam - rekao je Janjuš.

- Čime prihvataš? Reči i dela se kose, nema to ljudsko u sebi da prihvati obavezu. Ovo je sramno, nije slučajno. Vidiš kako ti se u životu sve vrati. Ubeđivao me je da sam ja lagala, a onda te život nanese da istu stvar uradiš javno - upitala je Maja.

- Nije mi se desilo, zaljubio sam se. Ona zna da ovo nije istina što o meni ljudi pričaju i rade - rekao je Janjušević.

- Ti si bolestan. Šta nije istina? Je l' čuješ šta priča - rekla je Ahmićeva.

- Ti si znao kakva je, što si joj onda pravio dete? - rekla je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još