POKRAO ME JE, ČINI SVE DA MENE I DETE OSTAVI NA ULICI: Marija Ana Smiljanić prolazi kroz pakao sa nevenčanim suprugom

Bivša učesnica "Zadruge" i pevačica, Marija Ana Smiljanić na svet je donela dečaka, 2. februara 2024. godine, kome je dala ime Minja. Naime, ona je "preko noći" uplovila u ljubavnu priču sa ocem svog deteta, posle samo nekoliko dana su počeli da žive zajedno, a ubrzo je i zatrudnela.

Iako je mislila da je on njena srodna duša, te da je to ljubav za ceo život, za medije je otkrila kroz kakav pakao prolazi sada zbog oca svog deteta, koji ju je, kako je otkrila, pokrao, iskorišćavao iz materijalnih razloga, a sada kada više nisu zajedno, ne bira način da joj zagorča život.

- Pokušava da mi poremeti posao, zove moje kolege, gazde klubova, preti ljudima da ja ne bih pevala nigde po gradu. Ja dete sama hranim, on nas hoće da ostavi na ulici i da me uništi. Od toga nema ništa! - rekla je Marija Ana i dodala:

- Čovek me je pokrao, dužan je i meni i mojim prijateljima. Juri ga pola grada zbog dugova. Saznala sam da nekom čoveku duguje 60.000 evra. Sad je našao neku babu od 50 godina, živi kod nje, troši njene pare i vozi njen auto. Sa njom je samo zbog para jer nema prebijane banke. Koristio je kokain i to ga je potpuno uništilo. Pucaju ga kompleksi jer sam jača od njega u svakom smislu. Kad je video da ne može da se nosi sa mnom, on je počeo da pravi probleme i vratio se svom starom životu, počeo je opet da uzima drogu i da krade... Svi mu se smeju, ja sam ostala samohrana majka, sama brinem o našem detetu, a on na sve to pokušava da mi se umeša i u posao preteći gazdama lokala da ja ne bih nastupala i zarađivala.

Izvor: Pink.rs
Foto: marija_ana_official/Instagram

Pogledajte još