NEMAM ŠTA DA PREBOLIM, KRATKO JE TO TRAJALO: Milica Todorović iskreno o raskidu sa Lazarom Granićem

Pevačica Milica Todorović nakon raskida sa Lazarom Granićem boravila je nekoliko dana u Egiptu, a nedavno je bila na jednom događaju u Beogradu i svi su primetili da blista nakon kraha veze.

Milica je tom prilikom progovorila o bivšem partneru, a osvrnula se i na proslavu rođendana Jelene Đoković, na kojoj je pevala.

- Odmorna sam, bilo je kratko. Ja more obožavam, meni prija. Zato vam se neću mnogo smeškati - rekla je Milica, a onda je pričala o rođendanu Novakove supruge gde je uveličala slavlje.

- Kod Jelene i Novaka je bilo lepo, slavila je rođendan, ja sam im uveličala slavlje, nadam se. Bilo je jako lepo, Stevan i ja smo pevali. Novak i Jelena su najmanje zahtevna publika, šta im pevaš, oni uz to igraju. Novak je veliki car, pevala sam mu mnogo puta. Voli i da zaigra i da zapeva, tako da smo igrali i pevali.

Na pitanje da li je na letovanju prebolela raskid, Todorovićeva kaže:

- Nisam imala šta da prebolim. Nemam ništa ružno i loše da kažem o bivšem partneru, razišli smo se, kratko je to trajalo. Ostali smo u dobrim odnosima, kao što sam ostala sa svim bivšima. Ja sam uvek otvorena za ljubav, kad dođe, dobrodošla je. Ja to ne krijem, ljubav je najlepša stvar.

Izvor: Blic.rs
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

Pogledajte još