NE OSEĆAM KRIVICU: Marko Janjušević Janjuš progovorio o prekidu trudnoće Aneli Ahmić i uticaju cimera na njenu odluku (VIDEO)

Tokom emisije "Elita - Vanredno izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji je otvorio dušu o svom odnosu sa Aneli Ahmić i njenom prekidu trudnoće.

- Razmišljam zašto je moralo sve ovako da se izdešava zadnjih šest meseci, da li je moralo? Neverovatne stvari. Sve je gotovo i pričaš i vraćaš se, nema smisla i poente. Ja mislim da je ona pogrešila. Mi smo oboje bili zbunjeni, a odjednom posle nekoliko dana kad smo krenuli da funkcionišemo, ulazak njene sestre, ljudi sa kojima se druži su je prihvatili... Na pogrešan način se sve ovo desilo. Nekoliko puta sam joj prilazio, ali nisam očekivao da će ovo da se desi. Do poslednjeg trenutka sam mislio da će da se predomisli - govorio je Janjuš.

- Da li je trebalo da budeš konkretniji u izražavanju? - pitao je voditelj.

- Možda nisam bio konkretan. Meni nije palo na pamet da je pratim, jer sam joj dao sve što se tiče mene i nje. Ja sedim i razmišljam da li je moguće da se ovo dešava? Tražim krivce u oboje. Razmišljao sam jutros da je sreće da se nisam ni vratio. Imala je ona dosta stvari, četiri meseca mi je prebacivala Jovanu Cvijanović, sedam meseci sam bio u odnosu sa njenim bivšim suprugom i sve slušao - govorio je Janjušević, a onda se dotakao svojih tvrdnji da su je drugi nagovorili na abortus:

- Govorili su joj. Oni su joj pričali: "Šta će ti to da živiš da dvoje dece i dva čoveka?" Ne može niko da je natera da nešto uradi, ali "polupana" glava je povodljiva. To je bio naš najveći problem - rekao je Marko.

- Da li osećaš neku krivicu? - pitao je Tanasijević.

- Ne mogu da je osećam. Ja kad sam kriv kažem da sam kriv. Ranije su ljudili pričali da sam iskren, ali na kraju, sve se okrenulo i sad sam neko ko je kriv za sve, ali šta ću. Muškarac koji vređa naravno da će da napravi osobu koja sve trpi, sve uvrede. Ja sam njoj rekao iz besa: "Šta si ti divno stvorenje i sad si ti bogom dana da sam ja najgori i sad si svima divna, a nikome nisi bila divna". Da li je bila divna? Kad sam izašao svi su je pljuvali? - pričao je bivši košarkaš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još