Demi Mur baš voli piletinu

Posle govorkanja na je Ešton Kučer prevario svoju 16 godina stariju ženu, u američkim tabloidima su se pojavile inforamcije da Demi Mur prevarila Kučera sa mnogo mlađim glumcem, 27 - godišnjim Benom Holingsvortom.

"In Touch Weekly" tvrdi da je, moramo primetiti sve mršavija, Demi, odlučila da će imati odnos sa mladim glumcem Benom Holingsvortom. Demi je upoznala mladog Bena kada se on doselio u Los Anđeles iz Kanade, bio je glumac na početku karijere te se Demi obavezala da će mu pomoći u karijeri.

- Jedne noći Demi je, nakon zabave koja je trajala dugo u noć, povela Bena u vožnju, koja je završila seksom na zadnjem sedištu automobila. Ben je rekao da mu je ona jako seksi, a ona se brinula za njega - tvrdi upućeni izvor.

Demi je kako se piše Bena upoznavala sa svim moćnim ljudima Holivuda i pokazivala mu najpopularnija mesta. Čak ga je upoznala i sa Eštonom, koji je pomogao Benu da zaigra u jednoj seriji. Iako je 21 godinu mlađi od slavne glumice, Ben je čak bio pozivan sa svojim prijateljima na zabave koje je priređivala Demi.

Ben Holingsvort

(old_image)

Pogledajte još