Nenadić: Mađarska nam je lupila šamar

Srbija je izgubila od Mađarske sa 25:32 (14:16), u prvom meču na Kupu nacija.

"Šta reći posle loše partije i u odbrani i u napadu. Sve je danas bilo katastrofa. Treba da pogledamo utakmicu i da shvatimo da ima mesec i po dana do početka prvenstva. Mađarska nam je lupila šamarčinu, koja je možda i u dobro vreme došla", rekao je Nenadić novinarima posle meča.

Rukometaš Srbije Žarko Šešum ocenio je da je ekipa odigrala katastrofalno i promašila mnogo "zicera".

"Petar je rekao, šamar je došao u pravo vreme. Svi pričaju o Prvenstvu Evrope...mi sada treba da igramo dobro, na EP pogotovo. Puno stvari treba da popravimo, puno da treniramo, da razmišljamo svojim glavama. Nadam se da će ovo biti pozitivna opomena za sve nas",
rekao je Šešum.

Igrač od koga se više očekivalo Marko Vujin, koji je postigao dva gola, ocenio je da je ekipa samo na početku odigrala kako je bilo dogovoreno.

"Igrali smo u pravoj atmosferi, žao mi je što nismo pobedili. Idemo dalje. Možda smo bili malo umorni, ali nemamo opravdanja za ovakvu igru. Mnogo treba da popravimo ako mislimo da odigramo pravu utakmicu sa Hrvatskom u subotu"
, rekao je Vujin.

Najbolji strelac reprezentacije Srbje u meču sa Mađarskom Ivan Nikčević, koji je postigao osam golova, smatra da nikada nije prijatno kada se izgubi na svom terenu.

"Nismo poštovali dogovor. Imamo vremena do EP da ispravimo greške i da pokažemo mnogo bolju sliku. Ne treba da se opterećujemo protivnicima, već da se koncentrešimo na našu igru", rekao je Nikčević.

Naredni meč na Kupu nacija Srbija će igrati u subotu sa selekcijom Hrvatske.

Beta

Pogledajte još