Tuča u Narodnom pozorištu

Glumački doajeni u poodmaklim godinama potukli su se na prijemu organizovanom posle izvođenja predstave "Karolina Nojber" zaječarskog pozorišta "Zoran Radmilović".

- Tokom koktela je vladala atmosfera uobičajena za takve događaje, pilo se i ćaskalo, sve dok odjednom svi nismo primetili koškanje između Ivana i Tanasija , da bismo odmah potom ugledali krv na Tasinom licu! Na sreću, nekoliko prisutnih ubrzo ih je razdvojilo, pa je sprečena tuča većih razmera - piše "Alo" pozivajuči se na pouzdan izvor.

Tanasije Uzunović potvrdio je da je bilo sukoba.

- Ja to ne bih preterano komentarisao. Jedna veoma ružna priča, prvenstveno za Narodno pozorište, gde se to desilo. To je čovek koji stalno provocira. Kolega za kog imam da kažem sve ružno. Naše nesuglasice datiraju još iz 1998. godine i tu je uvlačio i porodicu. Žao mi je što još tada nisam podneo tužbu. Preksinoć me je provocirao i otežavajuća okolnost je bila što sam operisao srce, pa nisam mogao da se branim. Inače bi svašta bilo - izjavio je za "Alo!"Uzunović.

- Nije intervenisala policija, bila je samo moja doktorka. Ivan me je ogrebao po uvetu prstenom koji je nosio i malo me raskrvario, ali nije ništa ozbiljnije bilo. Sve to je vrlo kratko trajalo i radi se o jednom ružnom momentu. On je čovek kome se ne može verovati. Čovek je sklon raznim smicalicama i stvaranju neprijatnih situacija. Sinoć nisam samo ja reagovao, nego i moje kolege koje već duže vreme ne razgovaraju sa njim - izjavio je Tanasije.

Kako "Alo!" saznaje, u ovoj tuči deblji kraj je izvukao Bekjarev! Policija je pozvala ekipu Hitne pomoći da mu ukaže pomoć, ali je Ivan to odbio. U pozorište je zbog incidenta došla patrola policijske stanice Stari grad, napravila zapisnik i, u konsultaciji sa tužiocem, najverovatnije će podneti prijave protiv obojice glumaca zbog narušavanja javnog reda i mira. Ivan Bekjarev nije bio raspoložen za razgovor s novinarima.

Pogledajte još