PROBLEM JE U MENI, PREVIŠE SE DAJEM: Rada Manojlović iskreno o ljubavi, otkrila kakvog muškarca priželjkuje

Pevačica Rada Manojlović imala je nekoliko neuspešnih veza, te se neretko šali na svoj račun kada je ljubav u pitanju.

Na početku karijere bila je u vezi sa kolegom Milanom Stankovićem, a potom sa košarkašem Momirom Gajićem sa kojim je bila tri godine.

Bila je u velikoj ljubavi i s kolegom Harisom Berkovićem, a već duže vreme solira u emotivnom smislu, i kako priznaje, ako bi trebalo sada da uplovi u neku vezu, taj srećnik bi morao da bude sportista koji je u penziji.

- Previše sam svoja da bih bila nečija. Lane Gutović mi je jednom prilikom rekao: "Nisi ti glupa, ne. Ti nećeš upasti u istu rupu, žargonski. Ti ćeš naći sličnu". Ja sam imala različite muškarce, karakterno, ali sam ih uvek pravila na iste. Problem je u meni, ako tu ima problema. Ja teram po svom. Retko koji muškarac voli da žena vodi priču, a ja ne želim da pokleknem... Kamo sreće da sam u varijanti lakih upoznavanja i veza - rekla je Rada i dodala:

- Mene je sve emotivno skupo koštalo. Moje poslednje tri veze su trajale ukupno 16 godina. Svaku sam gledala kao da je za ceo život, i bilo je, daj se cela, pokidaj se, uloži emotivno sve što imaš. To je greška. Eventualno kada bi se desio neki muškarac, može da bude sportista u penziji. Ali baš penzija, ništa trener i to. Nego prava penzija posle karijere, da se mane sporta i obaveza, i da se fokusira samo na mene.

Izvor: Kurir.rs
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još