Milo Đukanović se razvodi zbog manekenke!?

Ako je verovati šuškanjima iz crnogorske čaršije, Đukanović i mlada Nikšićanka su zajedno već godinu i po dana. Njih dvoje su toliko bliski da je postalo nemogoće da svoju vezu više kriju od očiju javnosti, pa je za to saznala čak i gospođa Đukanović.

Dobro upućeni u pogorička zbivanja tvrde da se Milo veoma zaljubio u mladu lepoticu koja je i sama potpuno očarana Đukanovićevim šarmom i galantnošću.

Sa druge strane, priča se da je Đukanovićeva žena Lidija očajna iako je, navodno, navikla na priče o Milovim avanturama. Ovoga puta je, tvrde obavešetni, veoma zabrinuta i uplašena jer i sama sumnja da se njen suprug zaista zaljubio i da bi mogao da zatraži i zvaničan razvod braka kako bi nastavio da živi sa Jelenom.

Da je stvar veoma ozbiljna, govori i to da je ovo glavna tema u Đukanovićevoj stranci, prenosi "Kurir" koji čaršijske priče dopunjava paralelnom intrigom o aferi Lidije Đukanović i ni manje ni više do, Milovog venčanog kuma Gorana Sita Rakočevića:

"Svaki dan su zajedno, šetaju po Podgorici, idu na ručkove... I tu postoje priče, ali niko nije video ništa konkretno", kaže jedan od konobara iz Njegoševe ulice u Podgorici, gde su Lidija i Rakočević često viđani.

Sam Rakočević je i izjavi za "Kurir" demantovao ovakva nagađanja: "Ništa od toga nije tačno, sve su to gluposti i smešne izmišljotine. Sramota je za ozbiljne ljude da im budalasti tračevi uzimaju vreme i pažnju!".

Jelena Šćepanović rođena je 1985. godine. Sa 17 godina plasirala se u finale Elit model luka Srbije i Crne Gore, a zatim otišla u Milano. Radila je za modne kuće „Đorđo Armani“, „Roko Baroko“, „Kalcedonija“, „Lormar“... Vodila je muzički festival „Pesma Mediterana“ 2008. i 2009 godine. Ambasadorka je crnogorskog turizma i zaštitno lice reklamne kampanje „Montenegro vajld bjuti“.

Po nekim informacije iz Crne Gore Jelena se, na nagovor Đukanovića, preselila u Rim dok se stvari ne stišaju i čak joj je, navodno, u glavnom gradu Italije otvorio agenciju za prodaju avionskih karata.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.