PONEKAD SE I POSVAĐAMO: Ognjen Amidžić progovorio o odnosu sa suprugom Minom i odrastanju sina Peruna

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova izabranica Mina Naumović u martu ove godine dobili su sina kojem su dali ime Perun.

Amidžić je sada progovorio o Mini i otkrio kako se snalazi kao majka, ali i kakva je ona privatno.

- Sjajno se snalazi. Ona je veoma posvećena. Okrenuta porodici i bebi. Stvarno mi je i velika podrška, oseća me i razume i sve postiže. Bukvalno desetka - priča Ognjen.

Iako deluje da je kod njih sve idealno, Ognjen priznaje da postoje svakodnevne svađice:

- Naravno, svađamo se nekad, kao i svi. Ali, to su dnevne neke svađice, nikada ništa ozbiljno. Nikada se nismo posvađali nešto veliko, baš se dobro kapiramo.

Amidžić ne krije da ga supruga ponekad i kritikuje.

- Ona je perfekcionista i onda sve što mi zameri, ja to volim jer je to kritički, jer je to uglavnom za posao. Oko kuće sve mora biti cakum-pakum, tu ne moze niko da joj prismrdi. I onda tu imamo malo svađice,sin jer ona vidi nešto što ja ne vidim. Ja to poštujem, jer ako se svi trudimo, onda će to biti bliže perfekciji sve - rekao je voditelj i otkrio da li imaju pomoć u kući i oko bebe:

- Naravno, imamo. Pokušavamo da i poslove uskladimo i sve što radimo.

Podsetimo, ljubav Mine i Ognjena dogodila se na poslu, u emisiji "Amidži šou", gde je brineta vodila segment "Pazi Mina", ali se povukla sa malih ekrana nakon što je ostala u drugom stanju.

Amidžić je sada otkrio da li će se Mina vraćati u emisiju.

- Ja bih voleo. Ja sam je upoznao, znam kako radi i razmišlja i mislim da je jedan od najvećih potencijala, ženskih televizijskih kod nas. I kada ona uđe u to i posveti se maksimalno i kada odluči da to radi, ona će to da "iskida". Tako da bih voleo da se vrati, mada je ona kapacitet već sad. Pa sad, kako ona bude htela, dogovorićemo se - završio je voditelj.

Izvor: Blic.rs
Foto: callmenaumi/Instagram

Pogledajte još