Stanojević zadovoljan posle teškog gostovanja

U 11. kolu Super lige Srbije Partizan je pobedioi BSK sa 1:0, golom Marka Šćepovića u 27. minutu.

"Zadovoljan sam pobedom posle izuzetno teškog gostovanja. Ranije sam govorio da je teško 'probiti' ekipu BSK-a, jer igra veoma disciplinovano. U prvom poluvremenu smo odigrali korektno, medjutim, posle nekoliko propuštenih šansi igrače je stigla nervoza", ocenio je Stanojević posle meča u Borči.

On je dodao da mu je drago što će njegova ekipa zadržati četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu, koja u 18.00 na svom stadionu dočekuje OFK Beograd.

Partizan vodi na tabeli Super lige sa 30 bodova, dok Zvezda ima 23 i meč manje.

Trener BSK-a Saša Milanović ocenio je da utakmica "možda nije bila interesanta gledaocima".

"Utakmica gledaocima možda i nije bila interesantna jer nije bilo puno šansi, ali prvenstvene utakmice su uglavnom 'tvrde' pošto su bitni bodovi, tako da je to normalno"
, kazao je Milanović.

On je čestitao svojim igračima "jer su se adekvatno suprostavili šampionu".

"Imali smo nekoliko problema sa sastavom. Nije igrao kapiten (Aleksandar) Radunović, koji je stub ekipe i golman Ljubo Kovačević koji će karijeru nastaviti u inostranstvu", dodao je Milanović.

Strateg BSK-a je naveo da će njegovim fudbalerima prijati dve nedelje odmora zbog termina rezervisanog za reprezentacije, pošto "ekipa nema dovoljan fond igrača koji mogu da iznesu prvenstvo".

Beta

Pogledajte još