Novak: Nisam mogao da serviram!

Rame me muči još od meča prvog kola i iz dana u dan povreda se samo pogoršavala, rekao je Đoković i dodao da je početak turnira u Bazelu predstavljao šok za njegov organizam, jer pre toga nije igrao mesec i po dana.

"Na treninzima je sve izgledalo dobro, ali takmičarski mečevi su nešto drugo. Izgleda da sam isuviše forsirao, jer sam imao dva teška meča", reko je Đoković.

(old_image)

Govoreći o današnjem duelu protiv Nišikorija, srpski teniser je istakao da je u svaki servis ulazio sa strahom.

"Svaki put sam se plašio kako će rame reagovati i šta bi moglo da se dogodi. Zbog toga sam na servisu potpuno ispao iz ritma", rekao je Đoković.

Prvi teniser sveta kaže da je u najvećem delu meča jedva uspevao da odservira bilo kako, jer ga je rame bolelo sve jače.

"Posle svega, rame mi je u veoma lošem stanju, a što je još gore, boli me čitavo telo. Ne znam šta će biti za par dana, ali se nadam da ću, ipak, moći da igram u Parizu", rekao je reprezentativac Srbije

On je dodao da naredna dva dana sigurno neće moći da trenira, a odluku o nastupu na mastersu doneće u poslednjem trenutku.

Bez obzira što danas nije mogao da igra punom snagom, Đoković kaže da je Nišikori zaslužio da pobedi.

"Igrao je veoma dobro i nije grešio. Odigrao je neke neverovatne udarce i očigledno je u izuzetnoj formi", rekao je Đoković.

FoNet

Pogledajte još