"Žarko Laušević nije bio kriminalac", tvrdi Zoran Kalezić!

Zoran Kalezić, nekada popularan pevač narodne muzike, povukao se iz javnosti pre više od deceniju i preselio u Ameriku, u Čikago, gde mu je i deo porodice.

U razgovoru za "Alo!", osim što je najavio povratak na scenu, Kalezić je ispričao i kako izgleda njegovo višegodišnje druženje sa nekada popularnim glumcem Žarkom Lauševićem:

- Viđam se sa njim kada odem u Njujork. Ne znam da li planira da dođe. O njegovom životu ne volim da pričam. Mi smo prijatelji, ceo život smo prijatelji i kada sam u Americi i nastupam u Njujorku, obavezno se vidimo i često se čujemo. Ne znam da li ga muči nostalgija, nemojte me pitati stvari o kojima ne želim da pričam. Žarko Laušević je veliki glumac koji je imao nesreću kakvu smo mogli da doživimo svi mi stotinu puta. On je imao situaciju u koju mi, kao i sve javne ličnosti, dođemo kada nas oni koji nas ne uvažavaju i poštuju žele povrediti i uvrediti samo zato što smo to što jesmo. Mislim da takvim ljudima kao što je on ne trebaju sudovi, dovoljno je što je osuđen time što se desilo. Žarko Laušević nije bio kriminalac. Bio je divan glumac, idol generacije, sjajan čovek kojem se u jednom trenutku promenio ceo život i mislim da je to najveća nesreća koja mu se mogla desiti.

Inače, u Americi, Kalezić se druži i sa bivšom suprugom pokojnog Željka Ražnatovića Arkana - Natalijom Martinović.

Pogledajte još