Prosinečki: Ja selektor Srbije?

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki uvek je u žiži javnosti. On je ovoga puta gostujući u redakciji Sportskog žurnala odgovarao na pitanja čitalaca, a svakako jedno od najinteresantnijih bilo je ono koje se odnosi na eventualni angažman u reprezentaciji Srbije.

Prosinečki je ovoga puta imao nešto drugačiji odgovor nego lane, kada je takođe apostrofiran kao mogući naslednik Vladimira Petrovića Pižona.

"Nikad ne reci nikad! Dosta se pričalo o tome u poslednje vreme, ali ja nisam razmišljao na tu temu. Trenutno želim da se fokusiram samo na rad u Crvenoj zvezdi, a u budućnosti ko zna šta bi moglo da se dogodi", poručio je Prosinečki.

Robi je imao priliku da odgvori i na pitanje o mladom napadaču Zadra Ivanu Santiniju, koji se pominjao kao moguće pojačanje Zvezde.

"Čuo sa za Santinija, ali nije tačno da pregovaramo".

Hrvatski stručnjak još jednom je govorio i o Srđanu Mijailoviću, pred kojim je, kako Prosinečki kaže, velika karijera. Iz tog razloga trener crveno-belih ne želi pojačanja iz inostranstva na mestu zadnjeg veznog...

"Imamo naše dete koje će jednog dana biti veliki igrač. Možda pogrešim, ali nadam se da neću u slučaju Mijailovića. Ima samo 17 godina, za njega vreme radi. Ne treba ga potrošiti. Rekao sam i da će Lazović biti najbolji igrač Srbije, ide u tom pravcu", rekao je Prosinečki.

Izvor: mozzartsport.com

Pogledajte još