Brod restoran Porto

Bez obzira ka kojoj strani sveta želite da sedite, ova j brod restoran će vam podariti fantastičan pogled.

Kalemegdan sa duhom starog grada i urbani dah novobeogradske strane sve će vam biti tu nadlanu.

Iako možda niste od onih koji nose akt tašnu i poslovno odelo , ovde ćete sigurno pronaći kutak za sebe. Dobri domaćini uvek misle na sve, pa su se tako pobrinuli i za one najmlađe . Podpalublje je rezervisano samo za njih. Uz stručno osoblje vaše dete će provesti , prijatne trenutke u igraonici , dok vi na miru uživate u preko potrebnom odmoru od napornog dana. Dečiji ukus se ipak malo razlikuje od našeg, pa su tako napravili specijalan meni za male gastronome.

A hrana, hrana je tek posebna priča. Ovo je prvenstveno riblji restoran, ali nećemo mnogo pričati o ponudi ribe , jer ribu može da ima svako, dok vrhunskog kuvara koji ume da je pripremi na pravi način možete naći samo ovde.

Njegovo višegodišnje iskustvo garantuje garantuje da ćete ubrzo postati stalni gost restorana Porto.Ako ribu volite ali samo u akvarijumu, priremaju i razne vrste mesa: piletinu, ćuretinu , bifteke, ramsteke šta god poželite. Vinska karta prati ovaj gastronomski ugođaj.

Ne brinite ni za svog ljubimca (mislimo na onog sa četiri točka), imaju besplatan parking.

A kada ponovo sunce dođe u naš lepi Beograd, onda ćete na palubi broda moći da se sunčate sa časom u ruci i da uživate u životu.

Radno vreme restorana je od 11 do kada vi želite . Petkomje živa muzika i to bez vremenskog ograničenja.

Kada jednom zaplovite brodom Porto, poželećete češće sebi ovakve putešestvije.

Pogledajte još