Strastan obračun Palme i gejeva

Azdejković tvrdi da mu je gradonačelnik Jagodine u zgradi TV "Pink" najpre pretio, a onda ga cimao za ruku. Palma negira da je došlo do fizičkog sukoba kao i TV "Pink" koja se oglasila saopštenjem u kojem tvrdi da Azdejković nije fizički napadnut.

"Na snimanju emisije ‚Magazin in‘ došlo je do verbalnog sukoba između Predraga Azdejkovića i Dragana Markovića Palme, što je Azdejković na svom ‚fejsbuk profilu predstavio kao fizički atak na njega. TV ‚Pink‘ odgovorno tvrdi da do fizičkog kontakta nije došlo, te da je ovakva reakcija Azdejkovića izazvana činjenicom da mu je u poslednjem trenutku otkazan nastup u emisiji", navodi se u saopštenju "Pinka".

Dvojica ljutih neprijatelja trebalo je da gostuju u emisiji "Magazin In", ali nisu stigli ni da uđu u studio jer su se, navodno, pokoškali prilikom upoznavanja u "Pinkovom" kafeu, piše "Alo".

- Čim me je video, počeo je da besni kako su mu smestili i kako nije znao da će gostovati sa mnom. Bio je gnevan jer ga je Boban Stojanović (predsednik Kvirija centra) nedavno nazvao budaletinom i onda se bukvalno obrušio na mene - priča za "Alo!" Azdejković.

On tvrdi i da je verbalni okršaj u jednom trenutku prerastao i u fizički.

- Urlao je: „P…, j... ste ježa u leđa! Ja budaletina?! Od sada ću gde god da odem samo o p… da pričam pa ćete da vidite!“. Pošto više nisam mogao da slušam, okrenuo sam se prema voditeljki Sanji Marinković, a on me je grubo povukao za ruku da bih nastavio da ga slušam - prenosi gej aktivista detalje susreta.

Marković ima ipak drugačiju sliku događaja.
- Ma laže sve! Ja sam samo rekao da je "Magazin In" ozbiljna emisija i da neću da gostujem sa homoseksualcem koji mi je pretio. On je, bre, javno rekao da će da mi odere kožu! Jesam mu tražio da mi se izvini jer ja tu izjavu tumačim kao pretnju likvidacijom, ali nije hteo. Niti sam vikao, niti sam ga i jednog trenutka pipnuo - kaže za "Alo!" Palma.

Pogledajte još