Zid plača i Izrael čekaju Cecu

Svetlana Ceca Ražnatović, iako, u kućnom pritvoru, dopire do svojih obožavalaca čak u Izraelu. Najavljujući je kao "zvezdu i zločinca" centralni dnevnik nacionalne televizije Izraela najavio je veliki prilog o Svetlani Ražnatović.

Kombinujući snimke s njenih koncerata, svadbe sa Arkanom i ratnih dešavanja iz bivše Juge, prilog je govorio o srpskoj pevačici, uputivši joj na kraju poziv da dođe pred Zid plača ili da održi nastup u Izraelu, prenosi "Kurir".

- Najveća muzička zvezda na Balkanu podjednako je popularna među srpskom manjinom na svim kontinentima. Ona godinama intrigira javnost i retko ko može biti ravnodušan prema njoj - bio je voditeljkin uvod u priču.

Naglašeno je da Ceca trenutno izdržava kaznu kućnog pritvora zbog finansijskih malverzacija u fudbalskom klubu koji joj je ostao od pokojnog supruga, ubijenog ratnog zločinca.

- Željko je bio tražen i na Istoku i na Zapadu zbog zlodela i kriminalnih akata koje je počinio tokom života. Likvidiran je u jednom beogradskom hotelu, a iza njega je ostala udovica sa dvoje dece, koja danas teško podnose teret majčine slave - navedeno je u prilogu. Autor je na kraju izrazio nadu da će "Ceca po isteku kazne doći u Izrael, pred Zid plača ili da drži koncert, svejedno".

(old_image)

Pogledajte još