Novica: Znao sam da Mačvan voli Partizan

Čuveni Novica ubica ovoga puta biće samo u ulozi gledaoca, ali s obzirom na trag koji je ostavio u Partizanu, svaki pravi navijač ne bi imao ništa protiv i da ubaci 40 poena, samo da je zdrav.

Nažalost, Novica u poslednje dve sezone više može da priča o povredama i oporavku, nego o fantastičnim partijama na koje nas je navikao. Pehovi su se ređali jedan za drugim, zbog čega je propustio i Evropsko prvenstvo u Litvaniji. Poslednji, povreda kolena, od parketa će ga odvojiti pet sedmica. Operacija i skoro dve nedelje oporavka su već iza njega.

Počeo sam već da šetam bez štaka, vozim bicikl, radim na jačanju noge. Doktori su veoma zadovoljni kako je prošao zahvat i kako teče rehabilitacija. Biće sve kako treba, za petnaestak dana trebalo bi da počnem sa treninzima. Vratiću se još bolji i jači, na tom putu imam i punu podršku kluba – rekao nam je sjajni krilni centar dok se polako spremao za polazak kući, jasno odajući utisak čoveka punog samopouzdanja.

(old_image)

Na pitanje kako ocenjuje odluku Milana Mačvana, prijatelja iz reprezentacije, da obuče crno–beli dres, Novica je rekao:

Od uvek sam znao da Maki voli Partizan, sigurno da nije pogrešio. Trenutno je za njega bolje da bude u crno–belom dresu nego u Makabiju. Nije mala stvar nositi Partizanov grb na grudima i on to odlično zna.

Izvor: zurnal.rs

Pogledajte još