Željko Joksimović isprozivao šou "Prvi glas Srbije"

- Šou je odličan, ali siguran sam da je većina gledalaca primetila da je 99 odsto numera na engleskom, protiv čega nemam ništa, ali bi se taj šou onda morao drugačije zvati. Mnogi talentovani izvođači, koji su već izgradili interpretatorski stil na maternjem jeziku, imaju ogromnu jezičku barijeru kada za zadatak dobiju pesmu na stranom jeziku. Izgube koncentraciju i jedino na šta misle tokom pevanja je izgovaranje teksta, što je, složićete se, hendikep - kaže Željko

Kako piše list "Alo" osim Vlade Georgieva, ostale članove žirija džez pevačicu Lenu Kovačević i jednog od autora evrovizijskog pobednika "Molitva" Sašu Milošević Mareta ne poznaje.

- Vlado svoj posao u tom šouu radi vrlo kvalitetno, odgovorno i šarmantno - kaže Željko.

Na zamerku Željka Joksimovića upućenu "Prvom glasu Srbije", komentar je stigao od službe za odnose sa javnošću Televizije "Prva".

- Nije važno šta pojedinci govore. Ono što jeste važno je stav i mišljenje gledalaca Srbije, a oni su jasno presudili. Naime, prema zvaničnim podacima o gledanosti, "Prvi glas Srbije" je u toku emitovanja bila ubedljivo najgledanija emisija. To je jedino validno. "Zabrinutima" poručujemo da ostanu uz najpopularniji muzički šou "Prvi glas Srbije" - poručili su iz sa televizije na kojoj se šou emituje.

Pogledajte još