10 stvari koje su muškarcima bitnije od izgleda

Neke od tih stvari izdvaja portal Index.hr, a portal Nadlanu.com ti prenosi!

Uvo koje zna da sluša

Većina muškaraca ceni žene koje znaju da slušaju ono što pričaju. Osoba koja sedi kraj njega i sluša što ima da kaže, bez previše upadanja u reč i davanja bespotrebnih saveta uvek će biti privlačnija od one koja svaku temu površno prelazi do trenutka kada nije reč o njoj. Muškarcima treba neko vreme da procesuiraju svoje osećaje, a najviše će ga zaintrigirati žena koja ga ne tera da joj kaže što mu je na umu, barem ne pre nego što je on spreman.

Spontana devojka

Cure koje znaju da se opuste i jednostavno uživaju u trenutku mnogo su privlačnije od onih koje su opsednute planiranjem svakog trenutka. Muškarci vole cure koje pred njima plešu ili pevaju, a sramežljivice koje su opsednute time gleda li ih ko ili ne, brzo im dosade.

(old_image)


Dobra vozačica

Iako se često žale kako niti jedna žena ne zna da vozi, muškarci su itekako svesni da to nije istina, a skladno tome kod žena cene dobru vožnju, pa i parkiranje. Neki čak i vole devojke koje divlje voze, jer smatraju da je žena za volanom izuzetno moćna i seksi.

Zadovoljna i ispunjena

Žene koje uživaju u svom poslu su mnogo privlačnije muškarcima, jer zrače pozitivnom energijom. Umesto da prigovaraš zbog stvari koje nemaš, počni da ceniši stvari koje imaš pa ćeš delovati mnogo zadovoljnije. Najobočniji dosadni posao može biti itekako seksi ako ga radiš bez previše jadikovanja, a pozitivan stav promeniće tvoj izgled i način na koji te drugi doživljavaju.

Voli da jede

Zdrava prehrana je uvek bitna, no devojka koja je opsednuta kalorijama neprivlačna je muškarcima. Neki će muškarci čak tvrditi da je žena koja uživa u hrani veoma seksi, a mi se u potpunosti slažemo s tom tvrdnjom. Cura koja uživa u masnom čisbrugeru u tri ujutro sigurno je opuštenija i spontanija od one koja trči kući da vaga svaku sitnicu.

(old_image)


Dobra kuvarica

Put do muškarčevog srca je kroz želudac; ovo su govorile naše bake, a istina je i danas. Muškarac će biti oduševljen devojkom koja se dobro snalazi u kuhinji, a to je ujedno znak da će jednoga dana biti dobra majka. Sumnjamo da bi se ijedan muškarac bunio kada bi ga nakon napornog dana dočekao topli obrok.

Stvarna je

Devojke koje imaju lažni izgled, umetak u kosi, nokte i ten možda će dobiti puno više besplatnih pića u životu, no retko će koji muškarac odabrati takvu devojku za ozbiljnu vezu. Na ceni su oduvek bile prirodne devojke koje svoje osobine stavljaju ispred fizičkog izgleda, a muškarci će se radije upustiti u razgovor sa takvom devojkom nego sa iskvarcanom sponzorušom.

Spremna na kompromis

Svaki se muškarac osjeća bolje kada zna da je u društvu djevojke s kojom se može dogovoriti oko bilo čega. Djevojke koje su razmažene i inzistiraju da sve bude po njihovom ne trebaju dečka, nego taticu, a svakom će tipu kad-tad prekipjeti, te će poželjeti normalnu curu.

Sa smislom za humor

Smisao za humor muškarcima je veoma bitan, pogotovo ako ozbiljno razmišljaju o devojci s kojom su u vezi. Humor je na ceni jer znači opuštenu i inteligentnu osobu koja zna da se šalii na sopstveni račun, a muškarac zna da mu s takvom devojkom nikada neće biti dosadno.

(old_image)


Samostalna

Snaga koju nosi samostalnost veoma je privlačna, jer daje muškarcu do znanja da se možeš snaći u životu i bez njegove pomoći. Ponekad mu još uvek možeš dopustiti da te spasi od neke neugodne situacije, ali samostalnost je ipak vrlina koju će najviše ceniti. Muškarci ne žele nesposobnu princezu koja ne može živeti bez njih, nego snažnu ženu koja se topi samo u njihovoj blizini.

N.V.

Pogledajte još