Šta radi srpska snajka pre skidanja u veš?

Adrijana Lima, popularni "Viktorijin anđeo" i supruga košarkaša Marka Jarića, konačno je otkrila kakav režim ishrane i vežbanja sprovodi pre tradicionalnog šoua "Victoria’s Secret" i... pa, to nije uopšte naivno.

Tokom cele godine, Adrijana svaki dan vežba sa trenerom, diže tegove, boksuje i preskače konopac, što ni ne iznenađuje previše ako se zna da joj je zgodno telo izvor prihoda. Međutim, tri nedelje pred reviju popularnog brenda veša čije je jedno od zaštitnih lica (tela, zapravo!), njen režim postaje znatno strožiji. Kako se šou približava Adrijana prelazi na vežbanje dva puta dnevno i redovne posete nutricionisti koji procenjuje tačnu količinu hrane koja je potrebna kako bi ona održala tanku figuru.

Ova dijeta devet dana pre revije počinje da liči na ishranu sa taman toliko kalorija da popularna manekenka može da preživi. Adrijana u potpunosti prelazi na tečnu hranu, zapravo proteinske šejkove, a dvanaest sati pre revije prestaje da unosi i tečnost.

I sad kažite da je biti "Viktorijin anđeo" glamurozan posao? Možda zato Adrijana Lima nikako da svrati u rodnu zemlju svog supruga... Previše je ukusnih iskušenja!

Pogledajte još