Orlovi: Ne dolazimo zbog para!

Sjajni fudbaler Mančester sitija Aleksandar Kolarov, priznaje da mu smetaju pojedini komentari da su reprezentativci tu zbog para.

Ne dolazimo zbog para, već zbog ljubavi koju osećamo prema reprezentaciji. Stekao sam utisak, nakon neuspeha u kvalifikacijama, da su mnogi jedva čekali tako nešto. Nisam spavao tri dana posle poraza od Slovenije, nije bi bilo lako a verujem i mojim drugovima iz reprezentacije. Sada okrećemo novi list, imamo još dovoljno vremena da se još bolje organizujemo i u nove kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2014. uđemo potpuno spremni i uvereni u uspeh. Mečevi sa Meksikom i Hondurasom su svakako prva stranica na tom putu.

Na njegove reči nadovezao se i Slobodan Rajković.

- Nama novac od nacionalnog tima zaista nije potreban i zato nas je sve pogodila ta priča pa ovako emotivno reagujemo. Takve izmišljotine kreiraiju razmišljanje ljudi u našoj zemlji kako se uopšte ne zalažemo na terenu, nego nam je samo bitno da uzmemo novac. Nikom nije bilo teže zbog neuspeha u kvalifikacijama nego nama, tri noći nijedan od nas nije spavao posle Maribora.

Zamenik kapitena Branislav Ivanović stavio je tačku na prethodne kvalifikacije.

-Iako je prva takmičarska utakmica u septembru 2012. za nas je ovo novi početak. Čekaju nas Meksiko i Honduras, dva izuzetno jaka rivala. Želimo da dobrim rezultatima promenimo atmosferu oko reprezentacije i u mnogo boljem raspoloženju dočekamo start trke za Mundija.

Pogledajte još