Nataša Bekvalac se zaposlila na Megatrendu

Kako je za „Alo!“ rekao odlično obavešteni izvor, Bekvalčeva je već počela da radi i za sada se odlično snalazi:

- Lepoj Nati rektor "Megatrenda" Mića Jovanović ukazao je poverenje, tako što ju je zaposlio u sektoru marketinga i odnosa sa javnošću, što je ona oberučke prihvatila. Svi oni koji su proteklih dana videli Natu na fakultetu, sa čuđenjem su je posmatrali pitajući se zašto ona toliko žurno trčkara od kancelarije do kancelarije.

Zaposleni koji sarađuju s njom već su mi rekli da se ona odlično snalazi u poslu i da su rezultati i te kako vidljivi - kaže rektor "Megatrenda" Mića Jovanović.

Nata će diplomski rad braniti javno!

Da li zato što ne može bez javnih nastupa ili zato što je željna da pokaže da nije površna, već da je školovanje shvatila ozbiljno, Nataša Bekvalac će svoj seminarski rad braniti pred novinarima! - Nataša je obavezama na fakultetu pristupila veoma odgovorno, u šta će se uveriti i javnost kada krajem novembra bude branila rad na temu PR-a u sportu - rekao nam je dr Mića Jovanović.

Jovanović kaže da je Nataša na trećoj godini studija na fakultetu za kulturu i medije.

- Samim tim, omogućio sam joj da radi kako bi od starijih i iskusnijih kolega koji su magovi u marketingu i u odnosima sa javnošću naučila posao. Inače, zbog posla kojim se bavi na estradi, Natašina obaveza je da se tri puta u toku nedelje pojavi na poslu i da odradi satnicu koja je ugovorom predviđena.

Nataša Bekvalac nije krila zadovoljstvo novim poslom.

- Veliko mi je zadovoljstvo i čast da radim na univerzitetu „Megatrend“. Daću sve od sebe kako bih opravdala poverenje koje mi je profesor Jovanović ukazao i ubeđena sam da ću u tome uspeti.

Pogledajte još