U2 imaju "impresivne nove materijale"…

Kako javlja servis music-news.com, U2 imaju "impresivne nove materijale", a u tekstu se dodaje da su oni i producent RedOne uradili neke "neverovatne" snimke. Navodno su do sada uradili "dovoljno novih pesama za tri albuma", ali napoznatiji irski bend tvrdi da trenutno nemaju planove za novo izdanje.

Pevač Bono kaže da U2 žele da se razvijaju u sasvim novom pravcu, i da upravo zbog toga sa njima sarađuje RedOne, kao producent koji je ranije sarađivao sa imenima kao što su Lady Gaga, Jennifer Lopez ili Pitbull, i dodaje:

"Da, snimali smo nešto. Uradili smo neke neverovatne pesme u kojima je učestvovao RedOne. Sve to zvuči prilično šokantno. Baš sam pustio tri pesme, čuo ih je Michael Stipe (pevač upravo rasformiranih R.E.M.), i bio je oduševljen, ali je zaključio da uopšte ne zvuče kao U2."

Basista Adam Clayton je takođe veoma uzbuđen novim pesmama, i kaže da je bend u početku verovao da će se vratiti zvuku sa albuma "No Line on the Horizon" objavljenom 2009, ali da su sada otišli u sasvim novom pravcu. Za magazin Q, Clayton je izjavio:

"Na početku smo pristupili novim materijalima kao nastavku starih ideja, Verovali smo da imamo mnogo materijala koji je ostao neobjavljen posle 'No Line on the Horizon'. Ali se sada osećamo jako daleko od tog albuma i tog zvuka. Tome se nećemo vraćati - sada je tu RedOne sa kojim trenutno eksperimentišemo, i mislim da iz ove saradnje već izlaze neke veoma dobre pop pesme, i neke pesme koje su bliže dance zvuku."

Izvor: music-news.com

Pogledajte još