Radnički izgubio i od Cedevite

Utakmice je bila nezavisna i zanimljiva do samog kraja ali košarkaši Radničkog nisu imali snage da prestignu goste iz Zagreba koji su tokom čitavog meča vodili sa nekoliko poena razlike.

Radničkom je poraz od Cedevite već šesti u ligi uz jednu pobedu dok su gosti trijumfom zaposeli prvo mestio na tabeli sa skorom od šet pobeda i jednim porazom.

Košarkaš Radničkog Majkl Skot rekao je novinarima posle utakmice da nije zadovoljan rezultatom jer je Radnički ispustio priliku da pobedi.

"U svaku utakmicu ulazimo dosta borbeno, možemo bolje i nadam se da će se to uskoro i videti", rekao je Skot.

Trener Cedevite Dražen Anzulović je rekao novinarima da je zagrebačka ekipa došla na utakmicu u Kragujevcu sa velikim respektom prema protivniku i da je očekivao tešku utakmicu.

"Izuzetno sam zadovoljan pobedom u Kragujevcu i za mene je ona dupla jer teško će ko od najjačih odavde nositi bodove, kada se Radnički kompletira. Mi smo imali sreće kao što su oni imali nesreću da im je povređen najbitniji igrač u ekipi Miljan Pavković", rekao je Anzulović.

Trener Radničkog Miroslav Nikolić je rekao da je bez povređenog Pavkovića, sa povređenim Sajmonom i Stivenom Markovićem koji još nije spreman bilo teško pobediti i slabiju ekipu, a kamoli Cedevitu".

"Mi smo pokušali da pobedimo po kvalitetu jaču ekipu od nas, mogli smo da budemo srećniji i da dobijemo utakmicu ali Stiven Marković nije završio do kraja da ode na zicer i prodali smo tu loptu kod razlike od pola poena", rekao je Nikolić.

U ostalim utakmicama sutra se sastaju: Zlatorog - Zagreb, Krka - Olimpija, Budućnost - Makabi i Cibona - Hemofram.

U nedelju se igraju mečevi: Siroki - Partizan i Helios – Crvena zvezda.

Beta

Pogledajte još