Zbogom rakijo!

Prestala sam da pijem - sasvim. Ali, ne zbog novinara i naslova, već zbog sebe same - kaže vatrena Ana za "Večernje novosti".

Pevačica kaže da se povukla sa scene kada je osetila izuzetnu preopterećenost.

- Počela sam da zaboravljam u kom gradu ležem a u kom se budim. Dešavalo se da imam i po 4-5 nastupa nedeljno, a to je, zaista, preveliki napor. Budući da volim da publici uvek pružim maksimum, da ne bih dolazila na koncerte umorna i loše raspoložena, shvatila sam da je vreme da odem na odmor. Sada sam spremna i orna za rad - kaže Ana.

Poznata Paraćinka obećava svojim obožavaocima da će prirediti i koncert u Beogradu , najverovatnije na proleće ili sledeće jeseni.

(old_image)


Na pitanje da je kupila stan na Dedinju, otvorila fitnes-centar Ana kaže da je neukusno govoriti o novcu.

- Međutim, pravi radnici i u doba krize mogu da zarade. Svakako manje nego da je situacija stabilna, ali bitno je biti u plusu. Ja jesam.

Kraljica u Hrvatskoj
Na pitanje da li joj je to što su joj u avgustu zabranili koncert u Dubrovniku, gde je rasprodala sve karte, ostavilo gorak ukus, Ana kaže: - Taj koncert je bio izuzetak, jer sam pre i posle njega bila dobrodošla u Hrvatskoj. Tamošnja publika me tretira kao kraljicu.

Upitana da li bi mogla da bude u vezi sa siromašnim momkom Ana iskteno kaže da bi "možda i mogla da budem sa takvim mladićem".

- Ali on sigurno ne bi mogao da izdrži sa mnom. Kad-tad bi došlo do ugnjetavanja njegove muškosti i samopouzdanja, zbog toga što manje zarađuje od mene. Takve veze uvek su osuđene na propast.

Ana kaže da je i bezbroj puta platila ceh zbog preterane iskrenosti.

- Dok pojedini pevači lažno kreiraju sliku o sebi, kao o bezgrešnim zvezdama koje nemaju putera na glavi, davala sam na tacni i šta treba i šta ne treba. Međutim, ima i isto toliko pozitivnih komentara koji kažu da sam jedna od retkih javnih ličnosti koja ne glumi, ne folira se već je maksimalno prirodna i neposredna. Ne volim maske. Smatram da je zapravo to daleko poštenije nego da glumim, kalkulišem i foliram se. Uostalom, moja publika to voli i veoma često mi udeljuju komplimente upravo na račun toga što sam prirodna i spontana.

Pogledajte još